Home » » Perempuan rogol lelaki untuk kumpul air mani

Perempuan rogol lelaki untuk kumpul air mani

Gambar sebagai hiasan
Tiga perempuan Zimbabwe didakwa di mahkamah atas dakwaan serangan seksual @ merogol ke atas lelaki.

Bukan setakat rogol saja, perempuan tersebut juga mengumpul air mani lelaki yang dirogol. Aktiviti rogol dan kumpul semen itu dilakukan bukanlah sebab perempuan-perempuan tersebut tersangat ketandusan tetapi dipercayai menggunakan air mani yang dikumpul untuk ritual yang tidak diketahui.

Kes rogol lelaki ini dilaporkan pertama kalinya seawal dua tahun yang lalu di Zimbabwe.

Tentu anda hairan bagaimana lelaki boleh dipaksa rela kan ! Ha, ha.. perempuan-perempuan kaki seks tersebut selalunya mencari mangsa yang menumpang kereta dan akan menyembur ubat anestetik seterusnya memaksa lelaki tersebut untuk melakukan seks tanpa rela dengan ketiga-tiga perempuan tersebut. Ditegaskan sekali lagi, dengan ketiga-tiganya.
Dan setelah mereka memperolehi air mani yang dikumpul dari kondom tu, mereka akan meninggalkan lelaki yang dirogol itu tidak sedarkan diri dan berada dalam kesengalan.

Mangsa rogol mereka itu bukan setakat orang awam biasa, malah askar dan polis yang punya dua "pistol" tu pun pernah menjadi mangsa.

Perempuan-perempuan ini ditangkap setelah kereta mereka terlibat dalam satu kemalangan dan polis menjumpai 31 kondom yang telah digunakan di dalam bonet kereta. Perh..! banyak betul stok air mani.

Mengikut laporan di sini, tiada pula kes rogol lelaki itu disebut terdapat kes pembunuhan. So at least lelaki yang dirogol tu tiadalah kerugian apa-apa kecuali air mani mereka saja.

Sumber
Share this article :
 
Support : TERBAIK.my
Copyright © 2012. Hot Reload 2u - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger